Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Harangozunk

Meglehetősen utolsó pillanatos beharangozó ez, ami a vizsgaidőszak közeledtével nem is annyira meglepő, mint az a része sem, hogy ne számítson senki több oldalas prognózisra. A 17. forduló zárómeccsét a második helyről várja az OM, amely a P$G tegnapi győzelmével rövid időre, de elvesztette elsőségét. A Vélodromeba látogató Metz legyőzésével viszont, minden visszaállhat a régi rend szerinti, helyes sorrendbe.

0 Tovább

Francia vadnyugat

Van lemaradásunk bőven, ezért nem is cicomázzuk sokat a bevezetést, egyből össze is foglalunk mindent, amiről az utóbbi napokban hetekben nem számolt be a blog. Két hazai bajnokit játszott az OM, két nyugat-francia csapat ellen, örömmel állíthatjuk, hogy a hódító nyugat előrenyomulását sikerült megfékezni. Holnap pedig újabb bajnoki forduló következik, most már idegenben!

0 Tovább

Peronosz kontra bordói lé

A hétközi borzalmak után végre átadhatjuk magunk tisztán a futballnak és az OM iránt érzett szerelemnek! Közel 15 embert hallgattak ki a rendőrök az átigazolási csalások ügyében, amiről már Franciaországban mindenkinek megvan a maga véleménye. Most mégsem ezzel foglalkozunk tovább, ahogy a dolgok állnak lesz még idő kitárgyalni az illegalitás bugyrait, inkább a holnap este esedékes 14. forduló, amolyan rangadóját boncoljuk ízekre, ami egyébként még valamikor az őskorban valójában rangadónak minősült, ma már mégis csak egy mérkőzés a sok közül.

0 Tovább

Banditizmus

Kedd reggel rendőri kopogtatásra ébredhetett Vincent Labrune, az OM elnöke, akit két társával együtt egész nap a marseille-i kapitányságon hallgattak ki. Nem tudni, hogy ürgebőrbe bújtatott párizsi provokátorok állnak-e az ügy mögött, vagy esetleg lyoni dilettánsok? Bármennyire is szeretnénk másra terelni a felelősséget, úgy fest teljességgel értelmetlen. Az előkerülő vádak, a felgöngyölt tettek szörnyűek, de a legszomorúbb, hogy nem lepi meg különösebben az embert. Egy ilyen bűnös helyen, miért ne működnének így a dolgok?! Néha az az ember érzése, nem is egy nyugat-európai, patinás klubért, hanem egy balkáni söpredékért szorít. Ma robbant a Dél-Európára áthelyezett puskaporos hordó!

0 Tovább

Az igazságtalanság diadala

"Hat meccs maradt hátra a szezon első feléből, most nagy szükségünk van arra, hogy pozitív eredményekkel feldobjuk a csapatot, a srácok nem szabad, hogy megtörjenek. Jó közösség alakult ki, nem akarom, hogy pár buta eredmény miatt ne kapjanak visszaigazolást a játékosok arról, hogy megérdemlik az első helyet. Valóban lecsökkent az előnyünk, de ezt most vissza kell fordítanunk." Többek között ezen mondatok hagyták el Marcelo Bielsa ajkait tegnap este, az OM párizsi vendégszereplését követően. Az eredményt alighanem a többség ismeri, kicsit a hogyanokat és a miérteket érdemes középpontba helyezni!

0 Tovább

OM

blogavatar

Köszöntünk az első és idáig egyetlen magyar OM blogon. Franciaország legpazarabb focicsapatával foglalkozunk, Marseille a jamais les premiers!

Követők

kovacsdé kovácsdé skullkill riverside