Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Egy méretes reményhal

Egy eléggé egyszerű poszt következik, ami annál több lelkesedéssel készült. 7 forduló maradt a francia Ligue1 idei szezonjából, picit esélyt is latolgatunk, amihez segítségünkre lesz egy gyönyörű férfi, és hát minden apropójaként, még picit visszanyúlunk a vasárnap látott Classicohoz.

0 Tovább

A háború!

Alig vártam, hogy végre szerelemből ragadjak laptopot, annyira Classique hangulatban vagyok, már a hét legeleje óta. Nem is csoda, egy normális OM szimpatizáns, a párizsiak elleni derbi előtt érthetően be van zsongva, pláne most, amikor hatványozott jelentősége van mindennek. Háború lesz ez, a legjobb fajtából, fegyverbe mindenki, az arab-brazil násznak nem szabad több teret engedni Franciaországban!

0 Tovább

Nyerőgép

Veretlen hónapon van túl az Olympique de Marseille, amely 10 rúgott gól mellett 1-et kapott márciusban, maga mögött hagyta a tragikus január, februárt, és főnix madár módjára éled újjá a kék-fehér sereg. Mondhatjuk, hogy korai még ez a kijelentés, de ugyan már kérem, "a mi más is lehetnél, csak csönd nekem", itt mifelénk nem dívik. Széles mellkassal várjuk a válogatott pihenőhetet, ami alatt majd egy meglepetés poszt is születik, valamint most kicsit visszaemlékszünk a Lyon elleni csalás döntetlen után, hogy állt helyre az immunrendszerünk.

0 Tovább

Méltó régi nagy híréhez

Épp ideje volt, hogy újra hallassunk magunkról, van is mit bepótolnia az OM blognak, ezért nem is tétlenkedünk, egyből belevágunk. Számos mérkőzésről a feszített tempónak, az idő hiányának köszönhetően, nem tudtunk sajnos értekezni, így a Caen és a Toulouse elleni meccsekről pusztán egy szösszenetnyit emlékszünk meg. Jegyezzük meg, hogy mindezt oly méltatlanul tesszük meg, hiszen mindkét marseille-i kötődésű meccs a közelmúltban az év Ligue1 találkozója szavazásra, könnyed szerrel nevezhető lehetne. Most azonban mégis a fókuszba a legfrissebb események kerülnek, nem akármi történt ugyanis tegnap.

0 Tovább

A taktika minden

Újra egy Ligue1 forduló után vagyunk, újabb izgalmakkal teli, érdekes fejleményeket magával hozó francia bajnokin, az Olympique de Marseille pedig ismét csak egy ponttal tért haza, ezúttal a Loire partjától. Az ASSE-OM, így, mozaikszavak alapján sokak számára 'A kódfejtés alapjai' című könyv egyik fejezetének tűnhet, holott ez egykoron egy nem akármilyen derbi volt. Most picit visszatért ezen minőségéhez a két kultikus klub meccse, vasárnap este aligha bánta meg a néző, ha 90 percet beáldozott szabadidejéből, még, ha mi OMisták csak bosszankodhatunk.

0 Tovább

OM

blogavatar

Köszöntünk az első és idáig egyetlen magyar OM blogon. Franciaország legpazarabb focicsapatával foglalkozunk, Marseille a jamais les premiers!

Követők

kovacsdé kovácsdé skullkill riverside