Az utolsó szalmaszálba kapaszkodva

Kissé elmaradtunk az írással, ahogyan az OM a pontok szorgos gyűjtésével is, most azonban visszatérünk, ahogyan nem mellesleg tegnap este a Marseille is megtette ugyanezt Lotaringia fővárosában, Metzben. Jöjjön a tegnap látottak szöveges, részletes értékelése.

0 Tovább

5 meccs, hiba nélkül

Elkezdődik a francia pontvadászat hajrája, célegyenesre fordultak a csapatok, és bizony nagy a tolongás az élmezőnyben. 2015 az OM számára keserű szájízzel telik eddig, innentől kezdve nem megengedettek hibák, egyszerűen nem fér bele több baki! Már Bielsa szerint is elúszott a reális esély arra, hogy bajnok legyen a Marseille, nem is meglepő, ha az ember a tabellára tekint. A minimális cél viszont a jövő évi BL indulás, és ehhez a harmadik hely kell. Fel kell kötni a gatyát és beletaposni a gázba.

0 Tovább

Na, most lett elég!

Ismét túl egy bajnoki fordulón, ismét idegrendszert nem kímélő pillanatokon is túl vagyunk, ami már nagyon is kezd rámenni az ember egészségére. Kemény sorok jönnek, a kemény valóságról, és arról, hogy hogyan nem első az Olympique de Marseille idén a francia pontvadászatban, és, hogy hogyan csúszott le a csapat a dobogóról, amire utoljára a 4. fordulóban volt példa.

0 Tovább

Egy méretes reményhal

Egy eléggé egyszerű poszt következik, ami annál több lelkesedéssel készült. 7 forduló maradt a francia Ligue1 idei szezonjából, picit esélyt is latolgatunk, amihez segítségünkre lesz egy gyönyörű férfi, és hát minden apropójaként, még picit visszanyúlunk a vasárnap látott Classicohoz.

0 Tovább

A háború!

Alig vártam, hogy végre szerelemből ragadjak laptopot, annyira Classique hangulatban vagyok, már a hét legeleje óta. Nem is csoda, egy normális OM szimpatizáns, a párizsiak elleni derbi előtt érthetően be van zsongva, pláne most, amikor hatványozott jelentősége van mindennek. Háború lesz ez, a legjobb fajtából, fegyverbe mindenki, az arab-brazil násznak nem szabad több teret engedni Franciaországban!

0 Tovább

OM

blogavatar

Köszöntünk az első és idáig egyetlen magyar OM blogon. Franciaország legpazarabb focicsapatával foglalkozunk, úgyhogy figyelj jól, semmi Párizs, ez itt Marseille!

Követők

kovacsdé kovácsdé skullkill riverside