Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Monaco-verés

Nagyon vártuk, nem csak az új mezünk miatt, amúgy is, össze is ültünk páran hozzá, végeredményben pedig ki is szurkoltuk a Marseille sikerét. Utálatos csapattal volt dolgunk, de a szív diadalaként, továbbra is életben tartotta az OM a reményt, hogy jövőre Európa legjobbjaival méresse meg magát. Lehet, hogy nem is kell akkorát álmodni?

0 Tovább

Identitás vagy kupaéhség?

Egyre több helyen találkozom a kérdéssel, ami engem is elkezdett foglalkoztatni, nem csoda, ha valaki olyan belterjes misszióba fog, mint jómagam, nevezetesen, hogy "vezessük blogot az Olympique de Marseille-ről", nos, ott nagy gáz van, ugye?! Szerencsére a témát egyre több könyv, netes oldal, tv műsor dolgozza fel, mindenki a maga módján. Ezúttal egy olyan helyzetbe hozzuk ezt a nemes ügyet, ami aktualitásában is megállja helyét, vasárnap ugyanis MARSEILLE - MONACO bajnoki meccs, a francia bajnokság hajrájában, ezt harangozzuk most be, egy kicsit máshogy.

0 Tovább

Az utolsó szalmaszálba kapaszkodva

Kissé elmaradtunk az írással, ahogyan az OM a pontok szorgos gyűjtésével is, most azonban visszatérünk, ahogyan nem mellesleg tegnap este a Marseille is megtette ugyanezt Lotaringia fővárosában, Metzben. Jöjjön a tegnap látottak szöveges, részletes értékelése.

0 Tovább

5 meccs, hiba nélkül

Elkezdődik a francia pontvadászat hajrája, célegyenesre fordultak a csapatok, és bizony nagy a tolongás az élmezőnyben. 2015 az OM számára keserű szájízzel telik eddig, innentől kezdve nem megengedettek hibák, egyszerűen nem fér bele több baki! Már Bielsa szerint is elúszott a reális esély arra, hogy bajnok legyen a Marseille, nem is meglepő, ha az ember a tabellára tekint. A minimális cél viszont a jövő évi BL indulás, és ehhez a harmadik hely kell. Fel kell kötni a gatyát és beletaposni a gázba.

0 Tovább

Na, most lett elég!

Ismét túl egy bajnoki fordulón, ismét idegrendszert nem kímélő pillanatokon is túl vagyunk, ami már nagyon is kezd rámenni az ember egészségére. Kemény sorok jönnek, a kemény valóságról, és arról, hogy hogyan nem első az Olympique de Marseille idén a francia pontvadászatban, és, hogy hogyan csúszott le a csapat a dobogóról, amire utoljára a 4. fordulóban volt példa.

0 Tovább

OM

blogavatar

Köszöntünk az első és idáig egyetlen magyar OM blogon. Franciaország legpazarabb focicsapatával foglalkozunk, Marseille a jamais les premiers!

Követők

kovacsdé kovácsdé skullkill riverside