Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Marseille-be kellene igazolnia Nagy Ádámnak?

OM Nagy Ádám Marseille Olympique de Marseille

Gondolom rengetegen vannak, akik a franciaországi Eb alkalmával, személyesen is megjárták Marseille-t , együtt ünnepelték a magyar csapat Izland ellen elért sikerét, illetve reményeim szerint közel ugyanennyien vannak, akik ezen kirándulás alkalmával bizonyosságot szereztek, hogy valóban Marseille, Franciaország legcsodásabb városa.

0 Tovább

3 meccs 3 edzővel

Igen, nem csalás, nem ámítás, az OM a 2015-2016-os idényben, hivatalosan már a harmadik edzőjét fogyasztja. Bielsa botrányos távozását le sem reagálta az oldal, talán nem is fogtuk fel igazán, hogy egy ekkora közönség-kedvenc, ilyen hirtelen távozott, ráadásul a stílus! Ugye le style c'est l'homme, ahogy a mondás tartja, nos szeretném, egyrészt ezt a bejegyzést ennek a szállóigének az égisze alatt írni, másrészt, szeretném azt is hinni, hogy Bielsa épp az, a tézist megerősítő kivétel, aki mégsem olyan ember, mint ahogyan Marseille-ből távozott.

0 Tovább

Aki(k)ért a harang szól

A hét végén elrajtol a Ligue1 2015-2016-os idénye, ami az Olympique de Marseille számára igazán izgalmas lesz. Ehhez készítünk egy kis beharangozót, értékeljük az eddigi átigazolásokat. Szóval jöjjön Ernest Hemingway után szabadon, a mercato elemzése és a szombaton rajtoló bajnokság előzetese.

0 Tovább

OM szezon 14-15

Júniusba fordultunk, és szépen lassan minden európai futballesemény véget ért a 2014/2015-ös szezonban, jöhetnek a nyári sörmeccsek, U tornák, valamint egy Copa America fogja kiszolgálni a nyáron is focira éhes közönséget. A színfalak mögött a managerek és tulajok próbálják minél jobban megerősíteni a kereteket, hogy az új szezonra kitűzött célokat sikerüljön elérni, nekünk mezei szurkolóknak pedig csak egy-egy lecsepegtetett információmorzsa jut ezekből a tárgyalásokból. Ebben az álmoskás miliőben viszont itt a lehetőség, hogy átgondoljuk az előző szezont, és értékeljük kicsit az évet.

0 Tovább

Elbocsátó szép üzenet André Ayew-hoz

Vége a 2014-2015-ös Ligue 1 szezonnak, de mégsem az utolsó fordulóról, annak nem kimondottan meglepő végéről, az elbukott BL esélyről, de nem is a cserébe automatikusan megszerzett EL főtábla kielemzése, az esélyek latolgatása következik most. Ennél egy sokkal fontosabb, jelen helyzetben mindennél többet jelentő feladat vár rám, egy olyan embertől búcsút venni, aki a ma Olympique de Marseille-jének a legnagyobb csillaga, szíve, tehetsége, rutinja, és aki augusztusban egy másik bajnokság, másik csapatánál kezd el focizni. Köszönünk mindent André Ayew, nem marad szárazon a klaviatúra ezen sorok gépelése közben, érzékeny búcsút veszünk Tőled, Dédé.

0 Tovább

OM

blogavatar

Köszöntünk az első és idáig egyetlen magyar OM blogon. Franciaország legpazarabb focicsapatával foglalkozunk, Marseille a jamais les premiers!

Követők

kovacsdé kovácsdé skullkill riverside