Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Bielszizmus I.

Edzések, edzőmeccsek, tétmeccsek vannak a hátunk mögött, nem beszélve nyilatkozatokról, melyek összefoglalóan adnak egy konkrét képet Marcelo Bielsaról. Az OM tréneréről, aki két év száműzetés után, puccsot végrehajtva, visszacsalta a focit Marseillebe. Bielsaról, aki polgár- és elnökpukkasztó is tud lenni, energikus, pezsgő, egy igazi egyéniség, akárcsak maga a város. Egy egyszerű állampolgárról lesz azonnal szó, aki egyszerűsége mellett, nem akármilyen szinten űzi szakmáját, és bár Ő ezt sosem ismerte el, mégis egyértelműen munkatársai között a vip tagok közé tartozik! Ismerkedjünk meg vele, ezúttal elméleti szinten, hogy aztán jövő héten megtartsuk belőle a szemináriumot és a gyakorlati módszertanával is megismerkedjünk.

0 Tovább

Könnyű és finom l'eau minérale

A hétvégén zsinórban harmadik bajnoki sikerét aratta az Olympique de Marseille. Az OM idegenben, a Danone és az Evian cég közös tulajdonában lévő rózsaszín klubot, az ötödik forduló zárómeccsén sima 1-3-ra verte. A játék sok érdekességet tartogatott, volt itt a szezon leggyorsabb góljától kezdve, Kassim Abdallah gólpasszon át majdnem minden. Mindezeknek az értékelése következik, egy kicsit máshogy, mint eddig.

0 Tovább

Festőien kaotikus

Az elmúlt hetek morajló nyilatkozatokkal, elmélyültnek kicsit sem nevezhető viszontválaszokkal és őrült torzsalkodással tarkítva teltek el. A kaotikus marseille-i viszonyokat is megvizsgáljuk, bár, hogy őszinte legyek sok újdonsággal nem szolgálhatunk, a nyár eleje óta feszülő húrok pattantak pusztán el. Viszont! Ami az ellenségeskedésnél sokkal lényegibb viszont, hogy visszatér a klubfoci a szurkolók életébe, a mögöttünk hagyott válogatott kilengés után. Na, jöjjön az apokalipszis…meg az Evian!

0 Tovább

Maradjatok gyerekek

Nem, nem Kelemen Kabátban lesz a középpontban, éppen ezért nem is a keszegünket hajtjuk, (pláne, hogy a Földközi-tenger partján ritkán fognak olyat) hanem a nyári gyerekeket vizsgáljuk meg, kik maradtak, kik mentek a nyári átigazolási időszak alatt. Voltak Marseilleben könnyfakasztó és nagyon üdítő pillanatok, ugorjunk fejest a Mercatoba.

0 Tovább

Ez még nem az volt, de elég volt

Győzelmi kényszerben várta az OM a Ligue 1 harmadik fordulóját, amely jó előjelekkel kecsegtetett, Bretagneba, a Guingamp otthonába több, mint tíz éve nyerni jár a patinás, dél-francia klub, így bizakodhattunk! Ugyanakkor mindenkiben ott voltak az utóbbi hetek rémálmokkal teli éjszakái, amelyek Morel öngólokkal, Romao szabálytalanságokkal, N'Koulou bakikkal voltak tarkítva. Legnagyobb szerencsénkre, ezek mind elkerültek minket szurkolókat és nyugodtan hajthattuk végre fejünket álomra.

0 Tovább

OM

blogavatar

Köszöntünk az első és idáig egyetlen magyar OM blogon. Franciaország legpazarabb focicsapatával foglalkozunk, Marseille a jamais les premiers!

Követők

kovacsdé kovácsdé skullkill riverside