Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kicsúsztunk a Rascasseban

Vasárnap egy ritkán adódó esély előtt állt az OM, a PSG váratlan bretagne-i veresége okán, egy esetleges győzelemmel, a Marseille 4 pontra megléphetett volna a második, fővárosiak előtt. Viszont, mint idén már oly' sokszor, most sem jött ki a lépés, a két francia óriás klub között, maradt végül az 1 pontos differencia.

0 Tovább

Harangozunk

Meglehetősen utolsó pillanatos beharangozó ez, ami a vizsgaidőszak közeledtével nem is annyira meglepő, mint az a része sem, hogy ne számítson senki több oldalas prognózisra. A 17. forduló zárómeccsét a második helyről várja az OM, amely a P$G tegnapi győzelmével rövid időre, de elvesztette elsőségét. A Vélodromeba látogató Metz legyőzésével viszont, minden visszaállhat a régi rend szerinti, helyes sorrendbe.

0 Tovább

Francia vadnyugat

Van lemaradásunk bőven, ezért nem is cicomázzuk sokat a bevezetést, egyből össze is foglalunk mindent, amiről az utóbbi napokban hetekben nem számolt be a blog. Két hazai bajnokit játszott az OM, két nyugat-francia csapat ellen, örömmel állíthatjuk, hogy a hódító nyugat előrenyomulását sikerült megfékezni. Holnap pedig újabb bajnoki forduló következik, most már idegenben!

0 Tovább

Peronosz kontra bordói lé

A hétközi borzalmak után végre átadhatjuk magunk tisztán a futballnak és az OM iránt érzett szerelemnek! Közel 15 embert hallgattak ki a rendőrök az átigazolási csalások ügyében, amiről már Franciaországban mindenkinek megvan a maga véleménye. Most mégsem ezzel foglalkozunk tovább, ahogy a dolgok állnak lesz még idő kitárgyalni az illegalitás bugyrait, inkább a holnap este esedékes 14. forduló, amolyan rangadóját boncoljuk ízekre, ami egyébként még valamikor az őskorban valójában rangadónak minősült, ma már mégis csak egy mérkőzés a sok közül.

0 Tovább

Banditizmus

Kedd reggel rendőri kopogtatásra ébredhetett Vincent Labrune, az OM elnöke, akit két társával együtt egész nap a marseille-i kapitányságon hallgattak ki. Nem tudni, hogy ürgebőrbe bújtatott párizsi provokátorok állnak-e az ügy mögött, vagy esetleg lyoni dilettánsok? Bármennyire is szeretnénk másra terelni a felelősséget, úgy fest teljességgel értelmetlen. Az előkerülő vádak, a felgöngyölt tettek szörnyűek, de a legszomorúbb, hogy nem lepi meg különösebben az embert. Egy ilyen bűnös helyen, miért ne működnének így a dolgok?! Néha az az ember érzése, nem is egy nyugat-európai, patinás klubért, hanem egy balkáni söpredékért szorít. Ma robbant a Dél-Európára áthelyezett puskaporos hordó!

0 Tovább

OM

blogavatar

Köszöntünk az első és idáig egyetlen magyar OM blogon. Franciaország legpazarabb focicsapatával foglalkozunk, Marseille a jamais les premiers!

Követők

kovacsdé kovácsdé skullkill riverside