Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

CÁR A HÁZBAN

Hogy mennyire illik az OM-be újdonsült középhátvédünk, Duje Caleta-Car? Ide süss!

Marseille Olympique de Marseille Caleta-Car OM Champion Project

0 Tovább

Hic Rhodus, hic salta!

Áll az ókori görög történetben (Aesopus 203. meséje), mely szerint egy sportoló azzal hencegett, átugrotta a Rhodus folyót, mire a köré gyűltek csak a "Hic Rhodus, hic salta!" felkiáltással éltek, vagyis "Itt van a Rhodus, itt ugorj!". A magyar köznyelvben csak "Most mutasd meg mit tudsz!" szállóigévé váló mondat igazán adekvát az OM játékosai számára így a hétvége rangadója előtt.

OM OL Marseille Lyon Ligue 1

0 Tovább

Az első forduló tanulságai

OM Marseille magyar blog Ligue 1

Nem gondolom, hogy állandó rovatot nyitok ezzel az írással, egészen egyszerűen csak rég jelentkeztem, a nyitóforduló előtti héten nyaraltam, szóval kissé értelmetlen időzítéssel érkezik újra poszt, amiben az elrajtolt francia bajnokság, eddigi eseményeit foglalom össze, mellyel talán egy kicsit útmutatót adhatok a bajnokságot kevésbé követők számára is.

Szerkezetében igyekszem azokra, a bennem korábban megfogalmazódott, ám általam végleg meg nem fogalmazott szezonfelvezető elemekre is kitérni, amik vagy nem jöttek be, és akkor nagyon nagy arc vagyok, hogy felvállalom meglepődésem, vagy amik bejöttek, és ezáltal kaphatom az ívet, hogy na persze, könnyű utólag okoskodni.

0 Tovább

Marseille-be kellene igazolnia Nagy Ádámnak?

OM Nagy Ádám Marseille Olympique de Marseille

Gondolom rengetegen vannak, akik a franciaországi Eb alkalmával, személyesen is megjárták Marseille-t , együtt ünnepelték a magyar csapat Izland ellen elért sikerét, illetve reményeim szerint közel ugyanennyien vannak, akik ezen kirándulás alkalmával bizonyosságot szereztek, hogy valóban Marseille, Franciaország legcsodásabb városa.

0 Tovább

Aki(k)ért a harang szól

A hét végén elrajtol a Ligue1 2015-2016-os idénye, ami az Olympique de Marseille számára igazán izgalmas lesz. Ehhez készítünk egy kis beharangozót, értékeljük az eddigi átigazolásokat. Szóval jöjjön Ernest Hemingway után szabadon, a mercato elemzése és a szombaton rajtoló bajnokság előzetese.

0 Tovább

OM

blogavatar

Köszöntünk az első és idáig egyetlen magyar OM blogon. Franciaország legpazarabb focicsapatával foglalkozunk, Marseille a jamais les premiers!

Követők

kovacsdé kovácsdé skullkill riverside