Az igazságtalanság diadala

"Hat meccs maradt hátra a szezon első feléből, most nagy szükségünk van arra, hogy pozitív eredményekkel feldobjuk a csapatot, a srácok nem szabad, hogy megtörjenek. Jó közösség alakult ki, nem akarom, hogy pár buta eredmény miatt ne kapjanak visszaigazolást a játékosok arról, hogy megérdemlik az első helyet. Valóban lecsökkent az előnyünk, de ezt most vissza kell fordítanunk." Többek között ezen mondatok hagyták el Marcelo Bielsa ajkait tegnap este, az OM párizsi vendégszereplését követően. Az eredményt alighanem a többség ismeri, kicsit a hogyanokat és a miérteket érdemes középpontba helyezni!

0 Tovább

Ni**as in Paris

Hétvégéhez közeledve egy olyan happeningre kell koncentrálnunk, ami grandiózus, jövőt meghatározó, nézettségi csúcsokat döntögető, klasszikusan klasszikus lesz. Közhelyek puffogtatására kevésbé, érdekességek felgöngyölítésére annál inkább készül az OM blog, ami az Olympique de Marseille fővárosi vendégjátékát taglalja és próbál esélyt latolgatni.

0 Tovább

Fogcsikorgás, körömrágás, miegymás

Nem vártunk nehéz meccset, mégis feljutó, átigazolni képtelen, mondhatni másodosztályú csapat ellen készültünk, és bár magabiztosan indult a hétvégi meccs is, az a tüske, amit be is harangoztunk, csak utat talált az OM szívhez. A Lens elleni bajnokit megnyerve, 4 ponton tudta tartani az OM a második P$G-t, így a párizsi túránk előtt mondhatni hátradőlhetünk! Ezzel a dőlöngéléssel azért csak óvatosan, tegnap se lett jó vége.

0 Tovább

Egy hűtőládájától megfosztott vezér vert serege

Tegnap este talán az általam látott leggyérebb Olympicot "izgultam végig", írni is piszok nehéz róla, jegyeket osztani a játékosoknak pedig egyenesen lehetetlen lenne. A végeredmény, legyen az ember bármelyik oldal híve, egyértelműen nem igazságos, de hát ugyebár ez a foci. Nem volt ez se nem pocsék, de kimondottan jó meccs, és az OM-től pedig mutatott játék. Nézzük az okokat, meg a következményeket.

0 Tovább

Nothing Toulouse!

Kisebb kihagyás után, pótoljuk hiányosságainkat, és a jövőbe tekintünk, újra jelentkezik tehát a Marseille blog. A válogatott szünet sem telt el unalmasan, korosztályos és felnőtt válogatott meccseket figyelhettünk, telis-tele OM játékosokkal, szárnyra keltek már januárra vonatkozó átigazolási találgatások, volt itt minden, mint a búcsúban! A fő témát most mégis a 10. forduló szolgáltatja, egy olyan hazai meccs, amely időbeli síkjával és barátságos déli hangulatával mágnesként vonzza a családokat, de reméljük a sikert is szállítják majd kedvenceink.

0 Tovább

OM

blogavatar

Köszöntünk az első és idáig egyetlen magyar OM blogon. Franciaország legpazarabb focicsapatával foglalkozunk, Marseille a jamais les premiers!

Követők

kovacsdé kovácsdé skullkill riverside