Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nyugodt tél

Megnyitotta kapuit a téli átigazolási piac, az embertelen ivászat után a játékosügynökök munkába állnak, és sok-sok játékos cserélhet gazdát. A számunkra legtöbb érdekességgel nyilván a Ligue1 átigazolási pletykái szolgálnak, azon belül is most különös figyelmet szentelünk az OM esetleges ügyleteinek. Kik jöhetnek, kik mehetnek, utópisztikus és realista ötletek egyaránt felvetődnek a következő hasábokon.

0 Tovább

Banditizmus

Kedd reggel rendőri kopogtatásra ébredhetett Vincent Labrune, az OM elnöke, akit két társával együtt egész nap a marseille-i kapitányságon hallgattak ki. Nem tudni, hogy ürgebőrbe bújtatott párizsi provokátorok állnak-e az ügy mögött, vagy esetleg lyoni dilettánsok? Bármennyire is szeretnénk másra terelni a felelősséget, úgy fest teljességgel értelmetlen. Az előkerülő vádak, a felgöngyölt tettek szörnyűek, de a legszomorúbb, hogy nem lepi meg különösebben az embert. Egy ilyen bűnös helyen, miért ne működnének így a dolgok?! Néha az az ember érzése, nem is egy nyugat-európai, patinás klubért, hanem egy balkáni söpredékért szorít. Ma robbant a Dél-Európára áthelyezett puskaporos hordó!

0 Tovább

Festőien kaotikus

Az elmúlt hetek morajló nyilatkozatokkal, elmélyültnek kicsit sem nevezhető viszontválaszokkal és őrült torzsalkodással tarkítva teltek el. A kaotikus marseille-i viszonyokat is megvizsgáljuk, bár, hogy őszinte legyek sok újdonsággal nem szolgálhatunk, a nyár eleje óta feszülő húrok pattantak pusztán el. Viszont! Ami az ellenségeskedésnél sokkal lényegibb viszont, hogy visszatér a klubfoci a szurkolók életébe, a mögöttünk hagyott válogatott kilengés után. Na, jöjjön az apokalipszis…meg az Evian!

0 Tovább

OM

blogavatar

Köszöntünk az első és idáig egyetlen magyar OM blogon. Franciaország legpazarabb focicsapatával foglalkozunk, Marseille a jamais les premiers!

Követők

kovacsdé kovácsdé skullkill riverside