Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Könnyű és finom l'eau minérale

A hétvégén zsinórban harmadik bajnoki sikerét aratta az Olympique de Marseille. Az OM idegenben, a Danone és az Evian cég közös tulajdonában lévő rózsaszín klubot, az ötödik forduló zárómeccsén sima 1-3-ra verte. A játék sok érdekességet tartogatott, volt itt a szezon leggyorsabb góljától kezdve, Kassim Abdallah gólpasszon át majdnem minden. Mindezeknek az értékelése következik, egy kicsit máshogy, mint eddig.

0 Tovább

Festőien kaotikus

Az elmúlt hetek morajló nyilatkozatokkal, elmélyültnek kicsit sem nevezhető viszontválaszokkal és őrült torzsalkodással tarkítva teltek el. A kaotikus marseille-i viszonyokat is megvizsgáljuk, bár, hogy őszinte legyek sok újdonsággal nem szolgálhatunk, a nyár eleje óta feszülő húrok pattantak pusztán el. Viszont! Ami az ellenségeskedésnél sokkal lényegibb viszont, hogy visszatér a klubfoci a szurkolók életébe, a mögöttünk hagyott válogatott kilengés után. Na, jöjjön az apokalipszis…meg az Evian!

0 Tovább

OM

blogavatar

Köszöntünk az első és idáig egyetlen magyar OM blogon. Franciaország legpazarabb focicsapatával foglalkozunk, Marseille a jamais les premiers!

Követők

kovacsdé kovácsdé skullkill riverside