Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Bajban vagyunk?!

Egyre érdekesebbé válik Marseilleben az a kis közjáték, amit az OM argentin mestere, Marcelo Bielsa és az általa eddig az egész szezonban nélkülözött brazil hátvéd, Dória szolgáltat. Természetesen eközben zajlanak az események, két bajnokiról is be lehet számolni, az Afrika kupán is még versenyben vannak a marseille-i kedvencek, a mercato nagyon csendesen csordogál, és mindennek a tetejébe megkapjuk ezt a már-már aggasztó szembenállást. Durr bele poszt következik.

0 Tovább

Nyugodt tél

Megnyitotta kapuit a téli átigazolási piac, az embertelen ivászat után a játékosügynökök munkába állnak, és sok-sok játékos cserélhet gazdát. A számunkra legtöbb érdekességgel nyilván a Ligue1 átigazolási pletykái szolgálnak, azon belül is most különös figyelmet szentelünk az OM esetleges ügyleteinek. Kik jöhetnek, kik mehetnek, utópisztikus és realista ötletek egyaránt felvetődnek a következő hasábokon.

0 Tovább

Maradjatok gyerekek

Nem, nem Kelemen Kabátban lesz a középpontban, éppen ezért nem is a keszegünket hajtjuk, (pláne, hogy a Földközi-tenger partján ritkán fognak olyat) hanem a nyári gyerekeket vizsgáljuk meg, kik maradtak, kik mentek a nyári átigazolási időszak alatt. Voltak Marseilleben könnyfakasztó és nagyon üdítő pillanatok, ugorjunk fejest a Mercatoba.

0 Tovább

OM

blogavatar

Köszöntünk az első és idáig egyetlen magyar OM blogon. Franciaország legpazarabb focicsapatával foglalkozunk, Marseille a jamais les premiers!

Követők

kovacsdé kovácsdé skullkill riverside