Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A taktika minden

Újra egy Ligue1 forduló után vagyunk, újabb izgalmakkal teli, érdekes fejleményeket magával hozó francia bajnokin, az Olympique de Marseille pedig ismét csak egy ponttal tért haza, ezúttal a Loire partjától. Az ASSE-OM, így, mozaikszavak alapján sokak számára 'A kódfejtés alapjai' című könyv egyik fejezetének tűnhet, holott ez egykoron egy nem akármilyen derbi volt. Most picit visszatért ezen minőségéhez a két kultikus klub meccse, vasárnap este aligha bánta meg a néző, ha 90 percet beáldozott szabadidejéből, még, ha mi OMisták csak bosszankodhatunk.

0 Tovább

Sorsforduló

Holnap kőkemény feladat elé áll a Marseille, a léc ordítóan magasan, az OM teljesítménye pedig (főleg ehhez mérten) a béka segge alatt. A cím nem is lehetne beszédesebb, vendégszereplésünk soha nem látott mélyponton, rengeteg a gondja Marcelo Bielsanak, aki akár el is menekülhet ezek elől. Ennyi minden után, nézzük, hogyan várhatjuk - a tárgyilagosság asztalától írva - a vasárnap esti rangadót?!

0 Tovább

OM

blogavatar

Köszöntünk az első és idáig egyetlen magyar OM blogon. Franciaország legpazarabb focicsapatával foglalkozunk, Marseille a jamais les premiers!

Követők

kovacsdé kovácsdé skullkill riverside