Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Franciaország őszi bajnoka: Olympique de Marseille

Tegnap délután lezáródott a Ligue1 2014-2015-ös szezonjának első fele, 19 forduló után az élen az Olympique de Marseille zárt! A Lille elleni, utolsó 2014-es bajnoki nem ment simán, de 2-1-es győzelmével az OM megtartotta elsőségét, és leszakította fővárosi riválisát magáról.

0 Tovább

Kicsúsztunk a Rascasseban

Vasárnap egy ritkán adódó esély előtt állt az OM, a PSG váratlan bretagne-i veresége okán, egy esetleges győzelemmel, a Marseille 4 pontra megléphetett volna a második, fővárosiak előtt. Viszont, mint idén már oly' sokszor, most sem jött ki a lépés, a két francia óriás klub között, maradt végül az 1 pontos differencia.

0 Tovább

Francia vadnyugat

Van lemaradásunk bőven, ezért nem is cicomázzuk sokat a bevezetést, egyből össze is foglalunk mindent, amiről az utóbbi napokban hetekben nem számolt be a blog. Két hazai bajnokit játszott az OM, két nyugat-francia csapat ellen, örömmel állíthatjuk, hogy a hódító nyugat előrenyomulását sikerült megfékezni. Holnap pedig újabb bajnoki forduló következik, most már idegenben!

0 Tovább

Az igazságtalanság diadala

"Hat meccs maradt hátra a szezon első feléből, most nagy szükségünk van arra, hogy pozitív eredményekkel feldobjuk a csapatot, a srácok nem szabad, hogy megtörjenek. Jó közösség alakult ki, nem akarom, hogy pár buta eredmény miatt ne kapjanak visszaigazolást a játékosok arról, hogy megérdemlik az első helyet. Valóban lecsökkent az előnyünk, de ezt most vissza kell fordítanunk." Többek között ezen mondatok hagyták el Marcelo Bielsa ajkait tegnap este, az OM párizsi vendégszereplését követően. Az eredményt alighanem a többség ismeri, kicsit a hogyanokat és a miérteket érdemes középpontba helyezni!

0 Tovább

Les points fort

Kivételesen ahelyett, hogy megcsócsálnánk a hétvége történését, inkább azokra az erősségekre helyezzük a hangsúlyt, amiknek köszönhető az OM jelenlegi szárnyalása. Nem hosszan, de a tisztesség úgy kívánja, hogy érintőlegesen mégis ejtsünk szót a vasárnap lejátszott derbiről, ami végül csak múltja miatt lett érdekes, aránylag sima marseille-i győzelmet hozott.

0 Tovább
«
12

OM

blogavatar

Köszöntünk az első és idáig egyetlen magyar OM blogon. Franciaország legpazarabb focicsapatával foglalkozunk, Marseille a jamais les premiers!

Követők

kovacsdé kovácsdé skullkill riverside